Lemes Aliran lawon saluran

Pondok Description:

Diffusers hawa MICROFLOW dijieun kalawan fabrics permeabel direkayasa keur tingkat husus tina porosity. Jutaan jet hawa leutik anu discharged ngaliwatan lawon diffuser.
Ilaharna, diffusers MICROFLOW anu dipaké pikeun mindahkeun tinimbang gaul hawa. Pikeun ngalengkepan kapindahan hawa jet hawa kedah diffuse kacida gancangna. Dimana hiji jet hawa POWERFLOW butuh 20 'atawa deui diffuse sagemblengna, anu jet hawa MICROFLOW leutik diffuse dina 6 "tina beungeut diffuser.
Kusabab laju tina jet hawa leutik slows pisan gancang, hawa umumna condong turun salaku massa sarta mindahkeun hawa di tingkat handap kamar.
Diffusers hawa MICROFLOW anu dipaké utamina pikeun tilu aplikasi husus. Kusabab aranjeunna mindahkeun tinimbang gaul hawa, aranjeunna pisan efisien dina nyoplokkeun hawa kacemar. Bréh, diffusers MICROFLOW ogé bisa ngawula ka salaku filter di wewengkon sénsitip, kayaning ngolah kadaharan, tapi lajeng bakal merlukeun sering laundering. Dina pisan nutup, suku sénsitip, MICROFLOW bisa nganteurkeun hawa tiis tanpa Draf.
Faktor konci dina MICROFLOW design diffuser hawa anu lawon porosity, tekanan statis, sarta panjang diffuser tur diameter diffuser. Kadé ngagunakeun filter di ditéang jeung diffusers MICROFLOW pikeun ngaleutikan laundering. Saran aplikasi ngawengku; Spasi kantor, telekomunikasi, pamrosésan Food, Classroom, kamar Beresih, sarta Labs test.


jéntré produk

Tags produk

spésifikasi

Tipe lawon

Permeabel poliéster

Jenis gantung

Sambungan kabel siram Rail Halo gantung HD Rail

Aplikasi disarankeun

Kelas Beresih Kamar Processing Food Kantor Spasi

telekomunikasi

test Labs

Pilihan

Hawa Jet Plugs Condensate solokan Draw Cords lawon Damper fittings internal Tungtung Cap logos Seleting na Velcro Pakait

lawon

Permeabel poliéster
poliéster nyaéta kelas premium uncoated lawon. Mibanda hawa ngalembereh tina 350 ° F sarta bisa laundered di bagian leutik. Poliéster nyaeta retardant seuneu jeung meets ASTM E-84 Kelas A.

77

hal nu gumantung

a) Cable:  sambungan kabel Tegangan nyaéta pilihan paling ekonomis. Sadia pikeun sakabéh diaméter, sambungan kabel Single nepi ka 30 "diameter na ganda nepi ka 48" diameter na triple luhur éta. Snaphooks anu dipisah on 36 puseur "na sadia dina plastik, stainless steel. Sambungan kabel nyaéta sadia dina galvanized, stainless steel, sarta vinyl coated. Sistim nu diwangun ku kabel (3/16 "diaméter), turnbuckle, eyebolts na clamps kabel.

b) Halo gantung:  New Halo Sistim Tegangan gantung (HTS) mere penampilan Sistim diffuser FlowCon Anjeun bisa inflated nalika sistem penanganan hawa pareum. Pilihan ieu bisa dipaké ku basajan salah sakaligus sambungan kabel gantung atawa single rail HD tetep dina diffuser FlowCon pilari inflated tanpa airflow. Dugi ti 10 "pikeun 36" diaméterna, pilihan ieu sampurna pikeun aplikasi mana usik diffuser leungeun ka handap mangrupa masalah. Bagean harese dicokot handap sarta dikumbah ku euweuh buruh tambahan. Komponén kaasup sambungan kabel tegangan salah sakaligus baku atawa single Sistim rail HD urang.

c) HD Rail:  New rail HD anodized aluminium nyaéta sistem rail premium urang. Sleek katingal lemes pikeun sistem FlowCon lawon diffuser urang. Sadia pikeun sakabéh diaméter, Single rail nepi ka 30 "diameter na ganda nepi ka 48" diameter na triple luhur éta. Gliders anu dipisah on 36 puseur "na sadia dina plastik. Sistim nu diwangun ku HD rail, ngarojong rail, couplers, sarta ngarojong nangtung (Tumbu speed). Radius bends nu sadia papanggih radius siku.

d) Rail siram:  siram anodized rail aluminium bisa dipaké pikeun aplikasi anu FlowCon Sistim diffuser boga janten deukeut siling. Rail siram geus jadi digantelkeun ka siling datar atawa sistem T-Bar. Siram rail Gunung dirancang pikeun ngarojong 'D' saluran diffusers urang. D diffusers saluran nu dipaké nalika jangkungna siling aya patalina jeung masalah anu. Hiji sistem rail siram ganda anu diperlukeun pikeun ngarojong diffuser saluran nu 'D'. Ukuran tina 6 "ka 18" radius (12 "pikeun 36" lega) nu aya. Sistim nu ngawengku rail Gunung siram, sarta tungtung sapotong. Radius bends nu aya.

 

 








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !