Liniér Aliran lawon saluran

Pondok Description:

diffusers hawa FlowCon kalawan jet hawa POWERFLOW badag bisa dipaké pikeun rupa-rupa aplikasi. Éta pisan efisien dina entrapping na Pergaulan hawa. Lémparan lila ti jet hawa bisa éféktif propel hawa dipanaskeun ka wewengkon lanté cooler. Massa jeung laju anu jet bisa ngabalukarkeun sirkulasi hawa 10'-40 'saluareun diffuser nu. Ku diffuser FlowCon POWERFLOW disambungkeun ka Unit makeup hawa, hawa asup bisa dispersed merata leuwih luas manufaktur badag. Pikeun nyimpen énergi, hawa unheated bisa diarahkeun ka luhur nyampur jeung hawa siling haneut dina waktu usum tiis lajeng dialihkeun ka handap pikeun nukeuran hawa wewengkon gawé dina waktu usum panas. A kipas na diffusers FlowCon POWERFLOW bisa saukur dipaké pikeun niup hawa siling haneut handap nyampur jeung hawa lanté cooler. tabungan énergi tiasa penting. Dina lingkungan gawé panas, sirkulasi hawa basajan bisa ngaronjatkeun produktivitas. jet hawa POWERFLOW badag bisa strategis diposisikan sapanjang diffuser pikeun nukeuran hawa stasion gawé individu. Saluran hawa lawon PowerFlow nganteurkeun evaporative tiis hawa handap ngaliwatan palabuhan badag. jet hawa PowerFlow dibasajankeun 1 "pikeun 6" diaméterna. saran aplikasi ngawengku; industri, wewengkon warehousing, sarta manufaktur, Gyms, pools, Retail, toko grocery, sarta struktur samentara.


jéntré produk

Tags produk

spésifikasi

Tipe lawon

10 oz. Vinyl coated poliésterHigh Suhu poli saluranpoliéster - antimikrobial poliétilén

Xstatic

Jenis gantung

Sambungan kabel Halo gantung HD Rail

Aplikasi disarankeun

Grocery Toko Gyms industriManufaktur Wewengkon pools

Écéran

struktur samentara

Warehousing

Pilihan

Hawa Jet Plugs Condensate solokan Draw Cords lawon Damper fittings internal Tungtung Cap

logos

Seleting na Velcro Pakait

lawon

poliétilén
poliétilén nyaeta tahan banting jeung paling kimia sarta bakal nangtung nepi ka partikel hawa ditanggung paling. Mibanda hawa ngalembereh tina 180 ° F sarta bisa cleaned ku nozzle semprot selang jeung sikat. Poliétilén nyaeta retardant seuneu jeung meets ASTM E-84 Kelas 1, AC 167, LC 1005. Laporan ICC-ES: ESR-2646.

11

300 D poliéster
poliéster nyaéta kelas premium coated lawon. Mibanda hawa ngalembereh tina 350 ° F sarta bisa laundered di bagian leutik. Poliéster nyaeta retardant seuneu meets ASTM E-84 Kelas 1, AC 167, LC 1005. Laporan ICC-ES: ESR-2646.

22

* Urutan Special wungkul.

Anti mikroba poliéster
poliéster nyaéta kelas premium uncoated lawon kalayan agén antimikrobial. Mibanda hawa ngalembereh tina 350 ° F sarta bisa laundered di bagian leutik. Poliéster nyaeta retardant seuneu, meets ASTM E-84 Kelas 1 jeung anu digolongkeun dumasar UL.

33

* Urutan Special wungkul.

10 oz. Vinyl coated poliéster
vinyl nyaéta lawon coated anu bakal nangtung nepi ka partikel hawa ditanggung paling. Mibanda hawa ngalembereh tina 180 ° F sarta bisa cleaned ku nozzle semprot selang jeung sikat. Vinyl nyaeta retardant seuneu jeung meets ASTM E-84 Kelas 1.

44

XStatic poliéster
XStatic mangrupa lawon coated anti statik yén ciri agén antimikrobial. Mibanda hawa ngalembereh tina 250 ° F sarta bisa laundered di bagian leutik. XStatic nyaeta retardant seuneu jeung meets ASTM E-84 Kelas 1.

55

Orat temp tinggi
tinggi temp orat téh lawon orat coated yén ciri anu suhu ngalembereh 500 ° F. Ogé bisa dipaké pikeun aplikasi séjén. Orat anu mangrupa coated tur bisa mibanda jet hawa. Tinggi temp orat téh retardant seuneu, meets ASTM E-84 Kelas 1 jeung anu digolongkeun dumasar UL.

66

hal nu gumantung

a) Cable:

 

sambungan kabel tegangan mangrupa pilihan paling ekonomis. Sadia pikeun sakabéh diaméter, sambungan kabel Single nepi ka 30 "diameter na ganda nepi ka 48" diameter na triple luhur éta. Snaphooks anu dipisah on 36 puseur "na sadia dina plastik, stainless steel. Sambungan kabel nyaéta sadia dina galvanized, stainless steel, sarta vinyl coated. Sistim nu diwangun ku kabel (3/16 "diaméter), turnbuckle, eyebolts na clamps kabel.

 

b) Halo gantung:

 

Halo Sistim Tegangan gantung Anyar (HTS) mere penampilan Sistim diffuser FlowCon Anjeun bisa inflated nalika sistem penanganan hawa pareum. pilihan ieu bisa dipaké ku basajan salah sakaligus sambungan kabel gantung atawa single rail HD tetep dina diffuser FlowCon pilari inflated tanpa airflow. Dugi ti 10 "pikeun 36" diaméterna, pilihan ieu sampurna pikeun aplikasi mana usik diffuser leungeun ka handap mangrupa masalah. Bagean harese dicokot handap sarta dikumbah ku euweuh buruh tambahan. Komponén kaasup sambungan kabel tegangan salah sakaligus baku atawa single Sistim rail HD urang.

 

c) HD Rail:

 

Anyar rail HD anodized aluminium nyaéta sistem rail premium urang. Sleek katingal lemes pikeun sistem FlowCon lawon diffuser urang. Sadia pikeun sakabéh diaméter, Single rail nepi ka 30 "diameter na ganda nepi ka 48" diameter na triple luhur éta. Gliders anu dipisah on 36 puseur "na sadia dina plastik. Sistim nu diwangun ku HD rail, ngarojong rail, couplers, sarta ngarojong nangtung (Tumbu speed). Radius bends nu sadia papanggih radius siku.

 













  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !