Taros Kami


Qingdao Aedis lawon saluran Co., Ltd.

alamat

Gedong B6, Lingang No.1 Jalan, Huangdao District, Qingdao, Cina, 266500

Surélék

henry.cheng@aedisduct.com

     sales@aedisduct.com

telepon

 0086-175-6192-3580

0086-532-86160502

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !