Tentang Kami

dina ringkes
rékayasa
kalenturan
ngarareunahan
versatility
dina ringkes

Aedis lawon saluran desain na sells sistem ventilasi tékstil (leuwih ilahar disebut lawon Saluran / saluran kaos kaki / sox) pikeun Sebaran hawa draf bébas dina sakabeh tipe kamar sarta aplikasi.

Aedis lawon saluran éta salah sahiji mimiti pabrik lawon saluran ngadeg di 2003 sarta saprak lajeng geus dipelak kana produsén lawon saluran panggedéna di Cina.
Aedis lawon saluran anu lokasina di Qingdao, Cina sarta dilengkepan software itungan canggih sangkan insinyur ngalaman -na pikeun simulate solusi jeung nawarkeun pangrojong teknis pangalusna dina industri lawon saluran. Kantor ieu diadegkeun dina 2003 sarta saprak lajeng geus hasil kungsi ngembangna sinyalna na sapanjang Cina, sarta ti 2012 urang ngamimitian ngekspor saluran hawa lawon kami sakuliah dunya ngaliwatan RI sababaraha HVAC Manufacturers '.

rékayasa

Urang make 3d software proprietary mendesain Sistim dispersi hawa Anjeun. Paduli pajeulitna rarancang proses kualitas urang mastikeun pangiriman on target na on waktos. Kalenturan teknis ngeunaan sistem digabungkeun jeung aspék lingkungan jeung kaunggulan ékonomi téh ngan sababaraha alesan naha sistem dispersi hawa kami geus miboga popularitas jeung arsiték, pamekar jeung kontraktor di sakuliah dunya, nu mindeng ngarobah ducting logam konvensional kana sistem lawon. Naon bae anu bisa dilakukeun dina logam bisa dipigawé di lawon.
Dispersi hawa lawon mangrupakeun bagean tumuwuh gancang. Sifat lightweight tina sistem FabricAir urang ngajadikeun eta idéal pikeun sababaraha aplikasi incl. struktur samentara, kawas anjir na gedung paméran, jeung retrofitting wangunan aya. The qualities anti corrosive nyieun hugely populér di Arenas olahraga, natatoriums, kitchens industri teu sahenteuna cooling sarta katirisan aplikasi, dimana ducting logam konvensional boga shortcomings signifikan. Sipat hygienic sarta pilihan anti mikroba ngajadikeun eta unggul dina ngolah kadaharan, gudang dahareun jeung aplikasi médis. Sarta kanyamanan dijieun ku model aliran bespoke nyieun iklim indoor punjul mun sistem logam konvensional.

kalenturan

Ngagunakeun lawon ducting hartina nyieun hiji sistem dispersi hawa kalawan sagala sudut, tebih wae jeung naon diaméter dipikahoyong. Aya henteu watesan lamun datang ka elbows, reducers sarta nyandak-offs. Nanaon bakal Sadérék di ducting logam bisa dipigawé di lawon, terus sababaraha. Salaku lawon ducting teu corrosive, aya sababaraha aplikasi mana sistem dispersi lawon hawa nu punjul mun ducting logam konvensional. Saluran lawon anu kirang ribut, kondensasi bébas tur beurat ngan mangrupa pecahan ti ducting logam.
Kelir saluran bisa cocog ka skéma desain interior jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyitak logos tur leuwih dina surfaces. Saluran bisa malah bisa dikirimkeun kalayan husus palapis misalna panolak minyak, perlakuan anti mikroba, perlakuan anti statik jeung saterusna. Leuwih jéntré ngeunaan rarancang Sistim serbaguna urang.

ngarareunahan

Kauntungan sejen sistem lawon leuwih ducting logam teh tingkat luhur kanyamanan occupant dina zona ventilated. Ngagunakeun lawon ngamungkinkeun insinyur ka nyieun modél aliran idéal pikeun sagala spasi dibikeun ku euweuh draf, teu kondensasi, teu noise tur euweuh zona maot. Pangalaman geus ditémbongkeun nu migunakeun sistim dispersi FabricAir di lingkung karya tiis boga manfaat ditambahkeun poé gering pangsaeutikna diantara pagawé, jeung alam anti corrosive na hygienic sahiji sistem ducting ngajadikeun eta unggul dina tiis tur beku fasilitas sapertos tatangkalan processing daging.

versatility

Sistem dispersi hawa lawon anu ogé dipikawanoh minangka sistem tekstil ventilasi, Saluran lawon, kaos kaki saluran, atawa sox, sarta mangrupakeun renowned pikeun fleksibilitas jeung inti maranéhanana kauntungan kawas draf bébas, kondensasi bébas, noiseless, korosi bébas tur hygienic. Sistem dispersi FabricAir nutupan rupa-rupa aplikasi incl. dahareun, cikur, Industri, ritel sarta wewengkon umum, atikan, kantor jeung kanyamanan sacara umum, jeung industri médis. Leuwih jéntré ngeunaan aplikasi.


WhatsApp Online Chat !