Rreth nesh

shkurt
inxhinieri
lakueshmëri
rehati
shkathtësi e mendjes
shkurt

harton Aedis pëlhurë Duct dhe shet sistemet e ventilimit të tekstilit (zakonisht më i njohur si pëlhurë kanalet dhe / Socks kanal / Sox) për draft-free shpërndarjen e ajrit në të gjitha llojet e dhomave dhe aplikimet.

Aedis pëlhurë tubave ishte një nga prodhuesit e parë pëlhurë gypit themeluar në vitin 2003 dhe që atëherë është rritur në prodhuesi më i madh pëlhurë tub në Kinë.
Aedis pëlhurë tubave është e vendosur në Qingdao, Kinë dhe është e pajisur me të avancuara software llogaritje duke bërë të mundur inxhinierë e saj me përvojë për të simuluar zgjidhje dhe për të ofruar mbështetje më të mirë teknike në industrinë pëlhurë kanal. Kjo zyrë është themeluar në vitin 2003 dhe që atëherë ka qenë sukses zgjerimin e mbulimit të saj në të gjithë Kinën, dhe nga viti 2012, ne fillojmë të eksportit tonë kanal ajri pëlhurë në të gjithë botën nëpërmjet përfaqësuesve të disa HVAC prodhuesit.

inxhinieri

Ne përdorim të pronarit 3d software për të hartuar sistemin tuaj shpërbërje të ajrit. Pavarësisht kompleksitetit të projektimit proceset tona të cilësisë të siguruar ofrimin në objektiv dhe në kohë. Fleksibiliteti teknik i sistemit të kombinuar me aspektet mjedisore dhe avantazhet ekonomike janë vetëm disa nga arsyet pse sistemi ynë shpërndarje ajrit ka fituar popullaritet me arkitektë, zhvilluesve dhe kontraktorët në mbarë botën, të cilët shpesh konvertohet ducting metalike konvencionale në sistemet pëlhurë. Çdo gjë që mund të bëhet në metal të mund të bëhet në pëlhurë.
Shpërndarja e ajrit Fabric është një segment në rritje të shpejtë. Natyra i lehtë i sistemit FABRICAIR e bën atë ideal për një numër të aplikacioneve incl. strukturat e përkohshme, si tenda dhe sallat e ekspozitës, dhe retrofitting ndërtesave ekzistuese. Cilësitë anti-korrozive bëjnë atë jashtëzakonisht të popullarizuara në arena sportive, natatoriums, kuzhina industriale dhe jo më pak ftohjes dhe ngrirjes aplikimet, ku ducting metalike konvencionale ka mangësi të rëndësishme. Pronat higjienike dhe opsioni anti-microbial bën të superior në përpunimin e ushqimit, ruajtjen e ushqimit dhe aplikimet mjekësore. Dhe ngushëllim krijuar nga modelet e rrjedhës së bespoke bëjë klima shtëpie superior në sistemet metalike konvencionale.

lakueshmëri

Përdorimi ducting pëlhurë nënkupton krijimin e një sistem shpërndarje të ajrit me ndonjë kënde, ndonjë gjatesite dhe çdo diametra të dëshiruar. Nuk ka kufizime kur është fjala për bërryla, reducers dhe për të marrë-off. Çdo gjë që ju do të bëni në ducting metalike mund të bëhet në pëlhurë, dhe pastaj disa. Si pëlhurë ducting nuk është gërryes, ka një numër të aplikacioneve ku sistemet shpërndarje të ajrit pëlhurë janë superiore ndaj ducting metalike konvencionale. Kanalet pëlhurë janë më pak zhurmshme, kondensimi i lirë dhe pesha vetëm një fraksion i ducting metalike.
Ngjyra Duct mund të jetë i përshtatshëm për skemën e dizajnit të brendshëm dhe është e mundur për të shtypur logot dhe më shumë në sipërfaqet. Kanalet mund edhe të dorëzohen me të veçantë veshja p.sh. neveritshëm naftës, trajtim anti-mikrobike, trajtim anti-statike dhe kështu me radhë. Mëso më shumë rreth dizajnit tonë të sistemit të gjithanshëm.

rehati

Një tjetër avantazh i sistemeve pëlhurë mbi ducting metalike është niveli i lartë i rehati uzurpuesit në zona të ajrosura. Duke përdorur pëlhurë lejon inxhinier për të krijuar modelin ideal rrjedhës për çdo hapësirë ​​të caktuar pa projekt, pa kondensim, pa zhurmë dhe pa zona të vdekur. Përvoja ka treguar se duke përdorur sisteme shpërndarje FABRICAIR në mjedise të ftohta të punës ka shtuar dobi të pak ditëve të sëmurë në mesin e të punësuarve, dhe natyrën anti-korrozive dhe higjienik të sistemit ducting bën të superior në objektet ftohtë dhe ngrirje të tilla si impiantet e përpunimit të mishit.

shkathtësi e mendjes

Sistemet pëlhurë shpërndarje të ajrit janë të njohur edhe si sistemet e tekstilit ventilimit, kanalet pëlhurë, çorape kanal, apo Sox, dhe janë të njohur për fleksibilitet dhe thelbësore e tyre përfitime si draft-free, kondensimit pa, i qetë, korrozioni-free dhe higjienike. Sistemet shpërndarje FABRICAIR mbulojnë një gamë të gjerë e aplikacioneve incl. ushqim, sport, industriale, me pakicë dhe zonat publike, arsimi, zyra dhe rehati në përgjithësi, dhe industrinë mjekësore. Mëso më shumë rreth aplikimet.


WhatsApp Online Chat !