• banner02
  • Aedis fabric ducting in stadium and gymnasium

Mirë se vini në Aedis pëlhurë gypit

Aedis pëlhurë Duct harton dhe prodhon shpërndarje të ajrit dhe të shpërndarjes së ajrit zgjidhje me porosi për një gamë të gjerë të aplikacioneve. Në vitin 2003 kemi instaluar sistemin e parë e Kinës pëlhurë ducting, e cila lajmëruar një mënyrë krejt të re të të menduarit brenda HVAC dhe klimës shtëpie.

më shumë

Rast studimi

Pëlhurë Aedis sistemet Air Duct aplikuar për pothuajse çdo lloj të instalimit dhe të ndërtimit, pavarësisht nëse kërkesa është për ngrohje, ftohje, ventilim, ose një sistem ajrit zëvendësim. Gjatë viteve, ne kemi ndërtuar një bazë të dhënash të madh të referencave që mbulojnë çdo instalim e mundur duke përdorur pëlhurë e sistemeve kanal ajri.
Mëso më shumë
WhatsApp Online Chat !