• banner02
  • Aedis fabric ducting in stadium and gymnasium

Добредојдовте на Aedis ткаенини селотејп

Aedis ткаенини селотејп дизајнира и произведува сопствени воздух дисперзија и дистрибуција на воздух решенија за широк спектар на апликации. Во 2003 година првата инсталација на Кина ткаенина затворени кабелски систем, кој предвесник на сосема нов начин на размислување во рамките на греење и внатрешна клима.

повеќе

Студија на случај

Aedis ткаенини канал воздух системи аплицираат за речиси секој тип на инсталација и зграда, без оглед на тоа дали на барање е за греење, ладење, вентилација или на систем за замена на воздухот. Со текот на годините, имаме изградено една голема база на податоци на референци покриваат секој можен инсталацијата користејќи ткаенина системи воздух канал.
Научи повеќе
WhatsApp Online Chat !