Soft mili Kain Duct

Short Description:

Diffusers online MICROFLOW sing digawe karo rasukan permeable dirancang kanggo tingkat tartamtu saka porosity. Mayuta-yuta Jet online cilik sing kosong liwat kain diffuser.
Biasane, diffusers MICROFLOW digunakake kanggo mindhahake tinimbang nyampur online. Kanggo ngrampungake pamindahan online Jet online kudu kasebar banget cepet. Where jet online POWERFLOW bisa njupuk 20 'utawa liyane kanggo kasebar rampung, Jet online MICROFLOW cilik kasebar ing 6 "saka lumahing diffuser.
Amarga kecepatan Jet online cilik slows banget cepet, udhara umumé cenderung medhak minangka massa lan mindhahake udhara ing tingkat ngisor saka kamar.
Diffusers online MICROFLOW sing dipigunakaké utamané kanggo telung aplikasi khusus. Wiwit padha mindhahake tinimbang nyampur online, padha banget efisiensin ing njabut online wis kena kontaminasi. Sareh, diffusers MICROFLOW uga bisa ngawula minangka Filter ing wilayah sensitif, kayata Processing pangan, nanging banjur bakal mbutuhake Kerep laundering. Ing banget cedhak, kwartal sensitif, MICROFLOW bisa ngirim online kelangan tanpa daptar.
Faktor tombol MICROFLOW desain diffuser online sing kain porosity, meksa statis, lan dawa diffuser lan diameteripun diffuser. Iku penting kanggo nggunakake yang magepokan karo diffusers MICROFLOW kanggo nyilikake laundering. Rekomendasi aplikasi kalebu; Ruang kantor, telekomunikasi, Processing Food, Kelas, kamar Clean, lan labs test.


Detail produk

Tags Product

specifications

Jinis kain

polyester permeable

Jinis Suspension

Kabel Flush Rail Halo Suspension HD Rail

Aplikasi Dianjurake

Kelas Clean Rooms Processing Food Gedung Kantor

Telekomunikasi

test Labs

Pilihan

Air Jet Patch condensate saluran Tarik Cords Kain Damper Fittings Internal End Cap Logos Zipper lan Velcro Sambungan

kain

polyester permeable
Polyester punika bahan premium uncoated kain. Wis suhu nyawiji saka 350 ° F lan bisa laundered ing bagean cilik. Polyester punika retardant geni lan meets ASTM E-84 kelas A.

77

Suspension

a) Kabel:  kabel Tension iku pilihan sing paling ekonomi. Kasedhiya kanggo kabeh dhiameter, kabel Single nganti 30 "diameteripun lan pindho nganti 48" diameteripun lan telung ndhuwur iku. Snaphooks sing diwenehi jarak ing 36 pusat "lan kasedhiya ing plastik, stainless steel. Kabel sumadhiya nèng galvanis, Stainless, lan vinyl ditutupi. Sistem kasusun saka kabel (3/16 "diameteripun), turnbuckle, eyebolts lan Clamps kabel.

b) Halo Suspension:  New Halo sistem Tension penundaan (HTS) menehi tampilan sistem diffuser FlowCon bakal inflated nalika sistem jawab online mati. Pilihan iki bisa digunakake kanthi prasaja saben siji kabel penundaan utawa siji alur HD kanggo njaga diffuser FlowCon looking inflated tanpa airflow. Diwatesi 10 "kanggo 36" diameteripun, pilihan iki sampurna kanggo aplikasi ngendi deflated diffuser tangan mudhun masalah. Bagian bisa gampang dijupuk mudhun lan sakabeheng karo ana pegawe ekstra. Komponen kalebu kabel tension saben siji standar utawa siji sistem alur HD kita.

c) HD Rail:  New alur HD anodized aluminium sistem alur premium kita. Ayu dipikir Gamelan kanggo sistem FlowCon kain diffuser kita. Kasedhiya kanggo kabeh dhiameter, Single alur nganti 30 "diameteripun lan pindho nganti 48" diameteripun lan telung ndhuwur iku. Gliders sing diwenehi jarak ing 36 pusat "lan kasedhiya ing plastik. Sistem kasusun saka HD alur, ndhukung alur, couplers, lan ndhukung vertikal (pranala kacepetan). Radius bends kasedhiya kanggo ketemu radius sikut.

d) alur Flush:  Flush anodized alur aluminium bisa digunakake kanggo aplikasi sing FlowCon sistem diffuser wis dadi near langit-langit. Alur Flush wis ditempelake menyang langit-langit warata utawa sistem T-Bar. Flush alur gunung dibangun kanggo ndhukung 'D' Duct diffusers kita. D diffusers pipa sing digunakake nalika dhuwur langit-langit punika badhan. A sistem alur Flush pindho perlu kanggo ndhukung diffuser pipa ing 'D'. Ukuran saka 6 "18" radius (12 "kanggo 36" wide) kasedhiya. Sistem kasusun saka alur gunung Flush, lan pungkasan Piece. Radius bends kasedhiya.

 

 








  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !