Linear mili Kain Duct

Short Description:

diffusers online FlowCon jet online POWERFLOW gedhe bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Padha banget efisien ing entrapping lan nyawiji online. The uncalan dawa Jet online bisa èfèktif propel online digawe panas kanggo wilayah lantai adhem. Ing massa lan kecepatan Jet bisa nimbulaké online circulation 10'-40 'ngluwihi diffuser ing. Kanthi diffuser FlowCon POWERFLOW disambungake menyang unit dandanan online, online mlebu bisa buyar roto-roto liwat area Manufaktur gedhe. Kanggo nyimpen energi, air unheated bisa langsung munggah kanggo nyampur karo udhara langit-langit anget ing mangsa lan banjur redirected mudhun kanggo ventilate wilayah karya ing mangsa panas. A penggemar lan diffusers FlowCon POWERFLOW bisa mung digunakake kanggo jotosan online langit-langit anget mudhun kanggo nyampur karo udhara lantai adhem. tabungan energi bisa substansial. Ing lingkungan karya panas, online circulation prasaja bisa nambah produktivitas. Jet online POWERFLOW gedhe bisa strategis dipanggonke bebarengan diffuser kanggo ventilate stasiun karya individu. ducts online kain PowerFlow ngirim evaporative digawe adhem online mudhun liwat bandar gedhe. Jet online PowerFlow sawetara saka 1 "6" ing diameteripun. Rekomendasi aplikasi kalebu; industri, wilayah warehousing, lan Manufaktur, Gym, Pools, Retail, toko Grosir, lan struktur Temporary.


Detail produk

Tags Product

specifications

Jinis kain

10 oz. Vinyl ditutupi PolyesterHigh suhu akeh DuctPolyester - Anti mikroba poliethelin

Xstatic

Jinis Suspension

Kabel Halo Suspension HD Rail

Aplikasi Dianjurake

Grosir Toko Gym IndustriManufacturing Area Pools

Toko

Pipes Temporary

Warehousing

Pilihan

Air Jet Patch condensate saluran Tarik Cords Kain Damper Fittings Internal End Cap

Logos

Zipper lan Velcro Sambungan

kain

poliethelin
poliethelin punika tahan kanggo paling kimia lan bakal ngadeg nganti partikel online digawe paling. Wis suhu nyawiji saka 180 ° F lan bisa di resiki dening nozzle semprotan selang lan sikat. Poliethelin punika retardant geni lan meets ASTM E-84 kelas 1, AC 167, LC 1005. laporan ICC-ES: ESR-2646.

11

300 D Polyester
Polyester punika bahan premium ditutupi kain. Wis suhu nyawiji saka 350 ° F lan bisa laundered ing bagean cilik. Polyester punika retardant geni meets ASTM E-84 kelas 1, AC 167, LC 1005. laporan ICC-ES: ESR-2646.

22

* Supaya Special mung.

Anti-microbial Polyester
Polyester punika bahan premium uncoated kain karo agen anti mikroba. Wis suhu nyawiji saka 350 ° F lan bisa laundered ing bagean cilik. Polyester punika retardant geni, meets ASTM E-84 kelas 1 lan diklasifikasikaké dening UL.

33

* Supaya Special mung.

10 oz. Vinyl ditutupi Polyester
Vinyl punika kain ditutupi sing bakal ngadeg nganti partikel online digawe paling. Wis suhu nyawiji saka 180 ° F lan bisa di resiki dening nozzle semprotan selang lan sikat. Vinyl punika retardant geni lan meets ASTM E-84 kelas 1.

44

XStatic Polyester
XStatic iku sawijining kain ditutupi anti statis sing fitur agen anti mikroba. Wis suhu nyawiji saka 250 ° F lan bisa laundered ing bagean cilik. XStatic punika retardant geni lan meets ASTM E-84 kelas 1.

55

Fiberglass suhu dhuwur
dhuwur suhu Fiberglass punika kain fiberglass ditutupi sing fitur sing suhu nyawiji saka 500 ° F. Uga bisa digunakake kanggo aplikasi liyane. Fiberglass punika ditutupi lan bisa duwe Jet online. Dhuwur suhu fiberglass punika retardant geni, meets ASTM E-84 kelas 1 lan diklasifikasikaké dening UL.

66

Suspension

a) Kabel:

 

kabel tension iku pilihan sing paling ekonomi. Kasedhiya kanggo kabeh dhiameter, kabel Single nganti 30 "diameteripun lan pindho nganti 48" diameteripun lan telung ndhuwur iku. Snaphooks sing diwenehi jarak ing 36 pusat "lan kasedhiya ing plastik, stainless steel. Kabel sumadhiya nèng galvanis, Stainless, lan vinyl ditutupi. Sistem kasusun saka kabel (3/16 "diameteripun), turnbuckle, eyebolts lan Clamps kabel.

 

b) Halo Suspension:

 

Halo sistem Tension penundaan New (HTS) menehi tampilan sistem diffuser FlowCon bakal inflated nalika sistem jawab online mati. Pilihan iki bisa digunakake kanthi prasaja saben siji kabel penundaan utawa siji alur HD kanggo njaga diffuser FlowCon looking inflated tanpa airflow. Diwatesi 10 "kanggo 36" diameteripun, pilihan iki sampurna kanggo aplikasi ngendi deflated diffuser tangan mudhun masalah. Bagian bisa gampang dijupuk mudhun lan sakabeheng karo ana pegawe ekstra. Komponen kalebu kabel tension saben siji standar utawa siji sistem alur HD kita.

 

c) HD Rail:

 

New alur HD anodized aluminium sistem alur premium kita. Ayu dipikir Gamelan kanggo sistem FlowCon kain diffuser kita. Kasedhiya kanggo kabeh dhiameter, Single alur nganti 30 "diameteripun lan pindho nganti 48" diameteripun lan telung ndhuwur iku. Gliders sing diwenehi jarak ing 36 pusat "lan kasedhiya ing plastik. Sistem kasusun saka HD alur, ndhukung alur, couplers, lan ndhukung vertikal (pranala kacepetan). Radius bends kasedhiya kanggo ketemu radius sikut.

 













  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !