Babagan awake dhewe

ing Brief
Engineering
keluwesan
comfort
versatility
ing Brief

Aedis Kain Duct designs lan sadean sistem ventilasi textile (luwih dikenal minangka kain ducts / pipa kasut / Sox) kanggo distribusi online konsep-free ing kabeh jinis kamar lan aplikasi.

Aedis Kain Duct ana salah siji manufaktur kain pipa diadegaké ing taun 2003 lan wiwit banjur wis thukul dadi produsen kain pipa paling gedhé ing China.
Aedis Kain Duct dumunung ing Qingdao, China lan dilengkapi software pitungan majeng mbisakake engineers experienced kanggo simulasi solusi lan kurban technical support paling ing industri kain pipa. Kantor iki didegaké ing taun 2003 lan wiwit banjur wis kasil wis ngembangaken sawijining jangkoan saindhenging China, lan saka 2012, kita miwiti kaca pipa air kain kita kabeh ndonya liwat Perwakilan sawetara HVAC Manufacturers '.

Engineering

Kita nggunakake 3d lunak tertutup kanggo desain sistem sawur online Panjenengan. Preduli saka kerumitan desain pangolahan kualitas njamin layang ing target lan ing wektu. Keluwesan Technical saka sistem digabungake karo aspèk lingkungan lan kaluwihan ekonomi mung sawetara alasan kok sistem sawur online kita wis gained popularitas karo arsitek, gawe lan kontraktor donya, sing asring Ngonversi ducting logam conventional menyang sistem kain. Apa-apa sing bisa rampung ing logam bisa rampung ing kain.
Sawur online kain punika babagan akeh cepet. Umumé entheng sistem FabricAir kang ndadekake becik kanggo sawetara aplikasi klebu. struktur sauntara, kaya tarub lan balai pameran, lan retrofitting bangunan ana. Kuwalitas anti-korosif wis sangat populer ing olahraga arenas, natatoriums, pawon industri lan ora paling cooling lan pembekuan aplikasi, ngendi ducting logam conventional wis pinunjul shortcomings. Sifat-sifat hygienic lan pilihan anti-microbial ndadekake unggul ing Processing pangan, pangan panyimpenan lan Kesehatan aplikasi. Lan comfort digawe dening model aliran bespoke nggawe iklim njero ruangan unggul kanggo sistem logam conventional.

keluwesan

Nggunakake kain ducting tegese nggawe sistem sawur online karo sembarang ngarepke, tebih lan sembarang dhiameter sing dipengini. Ora ana watesan nalika nerangake elbows, reducers lan njupuk-off. Apa bakal apa ing ducting logam bisa rampung ing kain, lan banjur sawetara. Minangka kain ducting ora corrosive, ana sawetara aplikasi ngendi sistem sawur kain online sing unggul kanggo ducting logam conventional. Ducts kain sing kurang rame, kondensasi free lan bobot mung bagian sekedhik ducting logam.
Werna Duct bisa cocog kanggo rencana desain interior lan iku bisa kanggo print logo lan liyane ing lumahing. Saluran bisa malah bakal dikirim karo khusus kanggo nutupi eg repellent lenga, perawatan anti-microbial, perawatan anti statis lan ing. Info liyane babagan desain sistem Versatile kita.

comfort

Liyane kauntungan saka sistem kain liwat ducting logam tingkat dhuwur saka comfort panguasa ing zona ventilated. Nggunakake kain ngidini engineer kanggo nggawe model aliran becik kanggo maksud apa papan diwenehi karo ora konsep, ora kondensasi, ana gangguan lan ora zona mati. Pengalaman wis ditampilake sing nggunakake sistem sawur FabricAir ing lingkungan karya kadhemen wis entuk manfaat ditambahaké lara dina kurang antarane karyawan, lan alam anti-korosif lan higienis saka sistem ducting ndadekake unggul ing kadhemen lan pembekuan fasilitas kayata tetanduran Processing meat.

versatility

sistem sawur online kain sing uga dikenal minangka sistem textile ventilasi, ducts kain, kasut pipa, utawa Sox, lan kesuwur kanggo keluwesan lan inti sing keuntungan kaya konsep-free, kondensasi-free, noiseless, karat-free lan higienis. sistem sawur FabricAir nutupi sawetara saka sudhut aplikasi klebu. pangan, olahraga, Industrial, toko lan wilayah umum, pendidikan, kantor lan comfort ing umum, lan industri medical. Info liyane babagan aplikasi.


WhatsApp Online Chat !