• banner02
  • banner01

Wilujeng sumping di Aedis lawon saluran

Aedis lawon saluran desain tur ngahasilkeun hawa dispersi & distribution hawa solusi custom pikeun rupa-rupa aplikasi. Dina 2003 kami dipasang Sistim lawon ducting munggaran nu Cina, nu heralded cara sakabeh anyar mikir dina HVAC jeung iklim indoor.

Tambih deui

Study hal

Sistem hawa saluran Aedis lawon panawaran pikeun ampir sagala jenis instalasi tur wangunan, irrespective naha sarat nu kanggo pemanasan, cooling, ventilasi, atawa sistem hawa ngagantian. Leuwih taun, kami geus diwangun nepi database badag tina rujukan ngawengku unggal instalasi mungkin maké lawon sistim saluran hawa.
Diajar deui
WhatsApp Online Chat !