• banner02
  • banner01

Welcome to Aedis Kain Duct

Aedis Kain Duct designs lan mrodhuksi online sawur & distribusi online solusi adat kanggo sawetara saka sudhut aplikasi. Ing 2003 kita diinstal sistem kain ducting pisanan ing China kang, kang heralded cara kabèh saka ing pikiran HVAC lan iklim njero ruangan.

liyane

Study kasus

sistem online pipa Aedis Kain aplikasi kanggo meh sembarang tipe instalasi lan bangunan, tanpa perduli requirement punika panas, cooling, ventilasi, utawa sistem online panggantos. Swara taun, kita wis dibangun wiwitan database akeh referensi panutup saben instalasi bisa nggunakake kain sistem pipa air.
sinau luwih lengkap
WhatsApp Online Chat !